Visste du at;

  1. Serlas produkter lages ved Mariestad-fabrikken i Sverige
  2. Serla er alltid et smart og miljøvennlig valg.
  3. Serlas ruller varer lenger. Dette gjør livet ditt lettere, fordi du ikke trenger å bytte ruller så ofte.
  4. Serlas emballasje er laget av miljøvennlig grønn plast-materiale.

Laget i Mariestad

Serlas toalett- og kjøkkenpapir er i så stor grad som det er mulig laget ved Katrinefors-fabrikken i Mariestad, halvveis mellom Sveriges største byer, Stockholm og Gøteborg. Fabrikken har ligget ved innsjøen Vänern siden 1765 og har ca 360 ansatte.

Når du kjøper papir laget av en svensk papirprodusent, støtter du svenske arbeidsplasser.

Miljøvennlig

Resirkulert fiber og miljøvennlig produksjon.

Når du velger Serlas produkter slår du et slag for miljøet. Fiber fra resirkulert papir og papp brukes i rundt 90 % av Serlas produkter. All produksjon skjer med respekt for miljøet, og vurderer all miljøpåvirkning nøye, og fremmer bærekraftighet. Dette bevises også av det nordiske Svane-merket som Serla har oppnådd.

Les mer om bærekraftighet på Metsä Group

Mye ut av én rull

Serla gjør hverdagen litt enklere. Serlas toalettpapirruller varer lenger, du går sjeldnere tom for papir, og trenger ikke skifte rull så ofte. Dette er også mer miljøvennlig, og mindre transport er nødvendig for de kompakte rullene.

Bærekraftig emballasjemateriale

Serlas emballasjemateriale er laget av Grønn plast, som lages av sukkerrør. Grønn plast bruker fornybare råmaterialer i stedet for olje, som tradisjonelt brukes i plast. Med andre ord så har emballasjematerialet alle de gode egenskapene til plast, i en form som får miljø, bærekraftighet og Serla ekorn til å takke deg!

Emballasjematerialet kan resirkuleres på samme måte som vanlig plast.

Våre nettsider bruker informasjonskapsler for å gjøre søkingen din på nettet bedre og mer personlig. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Lær mer. Lukk