WWF Donasjon, 100 kr

WWF Donasjon, 100 kr

 

 

  • En donasjon (verdi 100 kr) til WWF.
  • Du mottar et donasjonsbevis som bekreftelse på at det donerte beløpet er oversendt til mottaker. Donasjonsbeviset sendes som en link til din e-post.
  • Linken finnes også under ”Din profil” når du logger inn i klubben

Belønninger på lager

Verdens dyr dør i en rasende fart på grunn av klima­endringer, over­fiske, tap av leve­områder og tyv­jakt. WWFs Living Planet Report viser at bestandene av ville dyr krymper med to prosent i året. Fra 1970-2020 vil to tredeler av verdens dyreliv ha forsvunnet dersom vi ikke snur utviklingen. Selv om det kan virke håp­løst, kan vi få til end­ringer om vi er mange nok som vil det samme!

WWF er en av verdens største miljøvernorganisasjoner og jobber for en framtid der mennesker lever i harmoni med naturen. Hele verden er vår arbeidsplass — fra norske fjorder til afrikanske savanner. Det finnes ingen universalløsning, derfor er vi til stede både lokalt, nasjonalt og globalt i over 80 land. Vårt arbeid i Norge går ut på å beskytte og bevare truede arter og naturmangfoldet på land og i havet og å bekjempe klimaendringene.

Du er en viktig årsak til at noen alltid er til stede for dyr og natur. Din hjelp nytter - kun sammen kan vi sørge for at ingen flere dyr dør ut!

Tusen takk for støtten.

Våre nettsider bruker informasjonskapsler for å gjøre søkingen din på nettet bedre og mer personlig. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Lær mer. Lukk